Om Spelifiering.se

På Spelifiering.se försöker jag bygga en helhetstäckande och aktuell kunskapsbas om gamification. Dels gällande allt från gamifications historia till current best practices men även psykologiska aspekter, implementeringsstrategier, vanliga fallgropar, med mera.

Syftet är att inspirera och sprida budskapet om gamification som ett fantastiskt sätt att öka engagemang och göra många sammanhang lite roligare.

Jag som driver Spelifiering.se heter Kristoffer Frang och arbetar som Business Developer för Alien Interactive AB. Vi erbjuder BizPart Engage, en unik engagementplattform som lyfter människorna i din organisation till en ny nivå. Låter gamification intressant för ditt företag? Jag erbjuder både inspirerande föreläsningar och work-shops om hur spelifiering kan hjälpa er att nå nya mål.

Jag diskuterar mycket och gärna och kan nås på email: kristoffer.frang@gmail.com eller twitter @kristofferfrang. Skriv gärna kommentarer på de inlägg jag gör!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>